Jaha, och vad beror det på? Är jag på en sk platå… svälter jag kroppen? Nej, jag äter när jag är hungrig, mestadels fett och proteiner. Kanske är min kropp nästan i balans, meningen är ju att viktminskningen av mitt sätt att äta, ska reglera vikten till koppens normalvikt själv, och stoppa viktnedgången när den känner sig normal. Oj vilken konstig mening…. smiley

Nåja jag kommer att fortsätta äta enligt mina principer, jag mår ju förtusan bra. Faktum är att hostan (rökhostan) blivit mindre också, hur sjutton det nu kan hänga ihop? Känner mig iofs ganska svullen idag, magen, så kanske ett toalettbesök kan minska de hekton jag gått upp smiley

Funderar på maten på jobbet, sås utan gluten, borde vara sås utan mjöl, men man vet ju aldrig. Matlåda är inte fel, men jag har svårt att komma på vad jag ska ha i den, matlådan alltså…. Får ta mig i kragen där alltså!

”Livet är som en chokladask, du vet aldrig vad du får” Ganska mysigt ordspråk, man får väl hoppas att man slipper körsbär i likör… smiley