Stressar hem från jobbet, sen, åkte tillsammans med Stora O i morse, det var snöigt och risk för halka, och han tyckte inte jag skulle köra Volvo utan vinterdäck smiley Det är iofs kärlek, men sent blev det…

Hemma väntade en balja med ca 15 kilo älgkött som skulle tas reda på, visserligen delat och klart, men lite mer skärande och paketerande blir det ju alltid. 3 nödiga och tokiga golden retrievrar väntade också efter en lång dag i hundgården…

Nu är älgköttet klart, hundarna rastade och matade (lite älgkött blev det i matskålarna) och jag har hunnit läsa lite i dagens post.

En liten sväng på nätet också, läste Tildas blogg, och hon har svårt att få till potatisen, koket alltså… De blir aldrig som mammas, stod det, gulligt! Tilda har ju ny blogg och den finns här Tildas blogg

Nu blir det inte många knop till idag, utan sängen bara står och väntar på mig…

Dags att knyta sig!