7 Veckor snart 8 med LCHF kost, och jag mår bra. I alla fall känns det så. 3 kilo ner, men kroppen ser annorlunda ut, det har nog lagt sig på andra ställen. Magen framförallt är mindre uppblåst och svullen.

Blir det inte tråkigt? Den frågan får jag ofta, Mej varför det? Jag äter det som alla andra äter, men avstår alla typer av kolhydrater ex potatis, pasta, ris, bröd och socker. Om man tänker sig ett julbord, så kan man på mitt sätt välja bara de goda rätterna, lax, pålägg, ost, kött, sill osv… Mumma för kropp och själ.

Enda nackdelen, som jag iofs inte vet om det har med kosten att göra, är att jag får ont i underbenen, speciellt i trappor, krampliknande liksom. Samt att jag är lite fetare i hyn, i ansiktet. Annars är jag pigg i skallen, känner mig mer positiv och glad, något jag behöver smiley

I gårkväll åt vi tacos: För min de bestod tallriken av; Köttfärs, kyckling, sallad, gurka, tomat, lök, avocado, paprika, riven ost (i massor) oliver, cream fraiche och salsa. Alltså inga nachos eller enchiladas. Och varför äta det, det är ju sövlet som är det goda smiley Till det ett glas rödvin, som intogs efter maten, för att dämpa insulinet.

Nu ska jag göra mig en ägg o bacon frukost!

Ha en härlig lördag!