Hemma själv, varit det några timmar. Stora O jobbar sent, stopp ni vet. Lilla O är hos en kompis, sover där i natt. K ska åka med mormor hem, vill väl va me kompisar i stan…

M kom förbi en sväng, hade P med sig, trevlig kille!

Jobbat idag, fått en hel hög med extra uppgifter, temporärt, tills vi vet vem som ska utföra dem, men det blir säkert så att jag ska behålla dem, undrar om tiden räcker, tycker att jag redan har tillräckligt med uppgifter. Men vad gör man inte för företaget smiley Känns lite kymigt då det är en av mina bästa arbetskamraters arbetsuppgifter jag ska ta över för att hon får sluta… Tycker faktiskt ibland att jobbet suger! Även om det för det mesta är väldigt roligt!

Nej, jag ska inte prata jobb, det ska inte va nåt jobb i min blogg!

Hemma i alla fall, här hade avloppsslangen till tvättmaskinen hoppat ur läge och allt vattnet från en tvätt var ute över hela golvet i källarn. Lagom mysigt med blöta mattor och blöt tvätt överallt. Torlat golv, och en och annan dammtuss kom fram, vilket iofs var välbehövligt, för nu blev de uppsopade smiley Det hör inte till vanligheterna att jag städar under tvättmaskinerna…

Hundarna och jag har varit ute, vilken snålblåst, kallt småregningt och ruggigt. Gick vid strandkanten och det är mysigt trots det något kymiga vädret. Bada kan man göra ändå, tycker i alla fall mina golden.

Nu har Karolina kommit hem, så det är dags att fixa lite käk. Frukostkorv, stekt potatis till henne och spenat har jag tänkt mig idag.

Ha en fortsatt trevlig kväll!