Ska snart ge mig iväg till brukshundklubben, näst sista på min o L:s kurs och sista på den kurs jag går med Stine. Lite synd, för känner jag mig själv rätt så blir det stiltje i träningen nu smiley Funderar på om jag ska fortsätta själv, strukturetat, vid plan i Värmskog? Nån som är intresserad?

Man skulle kunna träffas vid 11 tiden, träna lite gemensamt, fika lite, bara för att hälla igång sitt hunderi. Lkl 1 borde ju kunna funka i alla fall, eller varför inte allmänlydnadspasset? vad ingår i dessa? Ja det går att se på www.brukshundklubben.se Jag tänker inte fungerar som instruktör, utan vill träna själv!

Strukturerat? Ja det ordet använder jag ofta när jag pratar med mina kursdeltagare, planera en strukturerad promenad, bestäm i förväg. osv… Men så värst strukturerad själv, är jag tyvärr inte smiley Det blir lite som det blir, men jag har trevliga hundar!

Min valpköpare M med Nellie, tävlade lydnadsklass 1 och fick ett förstapris igår! GRATTIS! Där har vi struktur, trots att hon pluggar för fullt på universitetet! Jag är imponerad! Duktig tjej!

Har iofs planerat in en spårdag, blod med mina kursdeltagare den 1/11 här hos oss, det är ju strukturerat! De ska få prova på, vi har egentligen nosarbete idag, men jakt pågår och blod och klövar i skogen, brukar inte vara så populärt i dessa tider. Bättre då att vara på egen mark!

Nej nu är det dags att göra sig iordning!

Ha en bra söndag!