Ja en tur på Värmeln med kompisarna A och T i deras båt ”Lovisa” D o J var också med,blev det på eftermiddagen idag, mysigt men kallt, snålblåst och lite regn. Det bjöds på kaffedrink lite godis och givetvis fanns det mrök choklad, så jag kunde också få en godisbit smiley

A och jag ska försöka anordna några tjejträffar, vi ska i alla fall försöka få till en första. Suck & Duck! Detta är något som finns i Indien, kvinnor träffas och byter erfarenheter, tips och ideér. Tror det kan vara lite mysigt, jag tror också att vi alla går och bär på en del kunskap som man gott kan dela med sig av. Vi behöver också en del egentid! Lite flärd, lite tjat, fika givetvis och en mysig miljö! Första träffen blir i Klubbstugan den 9 november, då tänkte vi gemensamt spåna lite. Kanske kan vi hitta på nåt gemensamt projekt, Matmaraton, Spabesök, hjälpa utsatta kvinnor, marknadsföra bygden, eller nåt annat trevligt! Känner att det kan va kul! Håll utkik efter inbjudan, alla boende i värmskog av honkön är välkomna! Kl 17 i klubbstugen den 9/11 alltså! smiley

Nu är det i alla fall kväll, snålblåsten har inte gett sig, och det regnar lite. Huvudvärk har jag och jag tror det beror på för lite mat idag, åt ju bara frukost innan båtturen, men nu har vi käkat hamburgare! Mums!

I morgon är det dags för hundkurs, först har vi vår kurs mellan 10 och 12, det blir nosarbete i morrn, lite enkla spår, godisletande, kurragömma och annat kul står på programmet. Efter vår kurs kommer deltagare ur vårens kurs, för att få göra de moment i allmänlydnadspasset som vi inte hann med i våras. Sen är det Stines kurs, så det blir en heldag på klubben i morrn smiley Får väl ta och rycka med mig alla tre damerna.

Har börjat lyssna på ”Den sista vintern” En Erik Winter roman, lite förvirrad början men den kanske blir bättre…. Har ju precis avslutat Lisa Marklunds ”En plats i solen” och de skriver lite olika…