Ja, det är mörkt, så ofantligt mörkt när jag kommer hem, så att försöka göra nåt vettigt med hundarna är rent hopplöst smiley Visst lite fot, och stanna kvar, lyckades jag få till, men alla tre vill va me, visserligen lite kul när alla tre försöker gå fot och alla tre sitter kvar, men men….

Grejade mat i alla fall, blev inte så sen idag, Stora O däremot kom en timme efter mig, och ska tillbaka ner till jobbet, de drar av banan för sista gången i kväll kl 22, och han vill va med när de gör det. Lite sorgligt! Maskinen ska ju som sagt läggas i malpåse, och det är inga torra ögon. smiley

I morrn har jag en del att göra på jobbet, så vi får väl se hur lång mprgondagen blir. K skall åka med ner till sin gamla skola, och hon ska va me en kompis efteråt, så hon är nog bara glad om dagen blir lång smiley

Lilla O har ju jagat idag, laget har skjutit en kalv i alla fall, men Lilla O hade inte sett nåt. Men det var tydligen spännande i alla fall. Han drar ut i skogen i morrn också.