Dagen till ända, alla tre ungarna i Arvika, M på elevhemmet, K hos M och Lilla O hos kompisen A i Mangskog. Alldeles ensam hemma med Stora O. Lyckades lirka ut honom en svng efter en snabblagad måltid, Hackkorv, stekta ägg, sill och lite ost.

Ner till sjön, båten var full i vatten och behövde ösas, den behöver egentligen tas upp, och det ska vi göra nån dag. Hundarna missade ett flyende rådjur, vilket var tur, annars hade jag haft dem ute på tur nu. Vi tog en sväng längs sjön, det finns en jättefin liten stig som grannanens kossor trampat upp alldeles vid vattenbrynet, och där är det mysigt att gå, trots att det är en koväg smiley Hundarna hade fullt upp med massor av pinnar, simturer, att hålla reda på lilla Wilma, som givetvis var med, och ha koll på var matte tagit vägen. Lagom slitna är de nu, och blöta… Luktar blöt golden i hela huset!

Nu sitter stora O och tittar på nytagna bilder på PM 3, själv hamnade jag vid datorn. Förvånad? Nej inte jag helller!

Ska försöka tvätta lite till ikväll, och lägga mig tidigt!

Blev lite tvätt, iaf en smiley J kom en sväng, vi filosoferade lite om jobb och annat skrufs, är väl lite trötta bägge två på vad vi håller på med… Men trevligt har vi tillsammans!

Nu har hundarna varit ute en sista sväng och det är sängen som väntar!

Ha en härlig kväll!