Helgerna går så ofantligt fort, är det så för er andra också? Jag hinner säkert en massa saker, det vet jag, men på nåt konstigt sätt så verkar det ändå som om tiden går fortare på helgen, än på vardagen smiley

La ut en bild på min mobilblogg igår, fick en ärlig på alla tre damerna, vilket inte händer ofta kan jag säga smiley Och den blev dagens ”Editors Choice” Kul

Blog Image

Men det är ju så, har matte torkad lever i fickan, så vill allihop va me… Till och med Ebba! Ljuvliga är de i alla fall, fast man ibland sliter sitt hår.

Stine är rolig, igår på kursen, så blev det lite väntan, väntan på vår tur, för att sysselsätta henne med något när hon satt still, vilket hon sällan gör… Fick hon ”apportera” dvs hålla i min lilla ficklampa, med munnen. Tung som satan ca 2 dm lång och av metall. Men detta gjorde hon med glädje. En riktig Apportör!

Ha en bra dag!