Här skjuter man in bössorna, söndagen före älgjakten, och man skjuter helt fanatiskt, bang, bang, bang…

Stine gillar inte det här, hongick igenom sitt MH utan anmärkning på skott, men massor av skott eftervarandra nära, är inget hon gillar. Ebba blir lite galen hon också, men hon skäller upphetsat ungefär som när vi är på väg ut och kopplen eller ryggsäcken kommer fram. Kanske gör detta Stine orolig, då hon antagligen inte fattar hur det hänger ihop. Töligt är det, för skotträdd är hon ju inte, men orolig blir hon helt klart!

Nu är i alla fall bägge grindarna på plats och det blev riktigt bra, nu ska bara mina två goldenskyltar slipas och målas, för att sen sättas på grindarna! Kanon bra, han är bra dktig min Stora O! smiley Förhoppningsvis så hoppar inga goldisar över grindarna heller då den är helt klart högre än kompostgallren som tidigare stod där!

I eftermiddag är det kursdags för mig och Stine, och har jag tur hinner jag efter att ha dammsugit, tvättat och diskat, ut en sväng i skogen innan det är dags att bege sig till Borgvik!