Har tillbringat kvällen på tävlingskurs med Stine, hon är så himla lättlärd min råtta smiley Linförighten fungerar hyfsat, nja hon vet nog inte fullt ut vad kommandot ”fot” betyder, men gå fint joch ha kontakt kan hon. Inkallning, ja komma kan hon, men sitt stanna kvar? Vi provade några jätte enkla, sitt stanna kvar, jag tar två steg ut hon sitter kvar och jag går tillbaka, AM håller i hennen en gång för att kolla inkallningstempot och ingången. Tempot helt okey, och ingången, nja den ska vi träna på om jag säger så. Provar sedan igen efter en liten stund och ber AM att inte hålla i, utan tar lätt tag i halsbandet när jag säger stanna, går ifrån henne och hon sitter kvar! Poletten trillar ner snabbt på en Indradotter! Hade samma problem med klängig hund med Indra och samma knep fungerar ju tydligen. Nu blir det träna på sitt stanna kvar under veckan! Ingångar och fotkommando! Kul när det funkar. Full fart är det och hon är för rolig, egentligen lite väl klängig, men mindre än sin mamma! smiley

Fick i alla fall lite träningslust, och det är ju bra!

Sov gott!