Ja, så var arbetsveckans första dag gjord, har haft en ryslig natt. Ebba förståss, harkelnatt igen, tänkte vara smart så vid första utevistelsen, precis när jag somnat, la jag ut hennes bädd på trappan, och tänkte att hon kan sova ute, så har hon fri tillgång till gräset som är så eftertraktat. Men se det ville inte Ebba, hon gav till ett ljudligt skall när hon käkat klart ”släpp in mig!” Det var varken kallt eller regnigt, men sova ute?! Är du inte klok matte… 3 gånger till upprepades proceduren och man blir lagom mör, när man blir väckt precis som man sover som goast smiley

Morron kom ialla fall, bråttom morgon! verkar vara ett måndagsfenomen, blir alltid bråttom till skobussen på måndagar?! Vi är väl lite extra trötta och sena just första dagen på veckan… smiley

Nu är det i alla fall kväll, och det är mörkt ute redan vid 19, vilket är så himla tråkigt, jag avskyr mörkret ute… Tänd några värmeljus så blir det bättre, brukar vara rådet jag får, men hur f-n går man ut med tre glada Golden Retrievrar med värmeljus??? Nej pannlampa, det är min följeslagare under mörkrets månader. smiley Jag avskyr hösten! Bara det kommer lite snö, så blir det lättare.

Pannkakor till familjen idag, själv åt jag värmd stroganoff, keso, brieost och några svarta oliver. Har även beställt nya byxor på jobbet, mindra storlek, vilket är kul!