Jo det är sant, jag ska bli faster för tredje gången, den här gången är det brder F och hans L som ska få ett litet syskon till T. Mysigt!

Är nu på väg till brukshundklubben, har precis satt i mig en frukost bestående av scrambled eggs, brieost och fyra skivor renkorv. Kaffe givetvis till detta. Börjar känna av en begynnande förkylning, vilket är mindre roligt, näsan är snuvig och en lätt huvudvärk ligger som en band över pannan.

Nästan frostgrader ute i morse, jag var uppe vid 7 och släppte ut hundar, får nog försöka få till det i källaren, så att jag kan ta ner alla mina blommor. Än så länge klarar de sig i uterummet och det blommar fortfarande fint, men de börjar se lite vintertrötta ut. Ska även försöka övervintra chiliplantorna, det ska funka har jag hört.Undrar om man kan göra lika med avocadon? Och med äggplantan? Nån som vet?

Nu skiner solen i alla fall, och det blir förhoppningsvis en härlig dag, tänkte ta en tur i skogen i eftermiddag, svamp ni vet :O)