Plötsligt så märks det på andra sätt än bara på vågen smiley Att jag fått dra till skärpet, alternativ vikt ner hela linningen på byxorna för att hålla dem uppe, har jag ju märkt, men att det var så mycket när jag provade att hålla ut byxorna i morse, det trodde jag inte smiley

Blog Image

Tycker faktiskt att det känns lite fantastiskt, detta genom att ta bort kolhydraterna, och äta mer fett. Och gott är det också.

Till kvällen nu har vi ätit Kolja, stekt i Smör, vitlök och citron, en smaskig räkgukka gjord på majonäs och räkor samt lite citron, samt kokt blomkål. Mumma!

I morgon styr vi kosan mot Arvika mãrten, det är ganska kul, fast jag vet att jag kommer att bli nöjd så småningom. Kanske kan vi gå ut och äta nåt gott, jag och gubben.

Ha det gott, nu ska jag utfodra hundar, sen är det sängen som gäller!