Kan bli lite si och så med sömnen emellanåt, inatt har det nog bara blivit 6 timmar, för hela familjen. K och Lilla O var på Musical i Säffle med skolan igår kväll, och skulle bli hämtade ute vid arvikavägen när de kom med buss från Säffle, klockan hann bli 23 innan de ringde, Stora O hämtade, och när de kom hem, åt de mat, så långt efter 00 somnade familjen… Känns nu kan jag säga smiley Men det är ju dagens sista arbetsdag, och därmed infaller en sovmorgon i morrn.

Indra har lagt sig till med dumheter varje morgon, hon tar sig en tur runt staketet, på utsidan! Problemet är inte stort, inga bilar, ingen att skälla på/störa, men hon går inte in samma väg hon kom utan ställer sig vid bilarna och väntar på att matte snällt ska öppna grinden åt henne, Pucko! smiley De andra två damerna stannar snällt på gården, kissar och gör sånt man ska vi första utevistelsen. Mycket djur i rörelse nu tror jag, och troligtvis är det även löp på gång, och för indras del innebär löp, några extra löpturer runt bygden smiley Hon har nog inte riktigt fattat innebörden av ordet.

Nu är det dags att väcka resten av familjen, och det kommer troligtvis inte att bli nån enkel match, men skam den som ger sig.

Have a nice day!