Ja, faktiskt, återigen bara en arbetsdag kvar på veckan, och det är i morgon. Idag har varit en svara på frågor-dag, runt nedläggningsbeskedet som kom igår. Vad händer nu? Hur blir det? Hur mår din man? osv osv. Har svarat så gott jag kan, och prata kan jag ju, så det har nog varit till belåtenhet smiley

Eftermiddagen kvällen, har tillbringats i köket, disk, en grisig spis, bänkar som var i stort behov av en trasa, och en full soppåse… Inte världens roligaset jobb, men nån måste göra det. Hade tänkt ta en tur till skogen, men när vi klev ur bilen, så fullkomligen öste regnet ner, hundarna ville in och jag kände att jag lika gärna kunde göra dem sällskap. Nu när regnet upphört har det blivit så mörkt att man inte ser ett endaste dugg utomhus, och ja, jag avskyr mörkret. Det är så några månader, jag vet, pannlampa på och vägpromenader. Hur kul är det på en skala? smiley

En konstig sak, jag sökte ju ett jobb i våras, i Arvika, och fick inte det, nej, så är det ibland, men nu ligger samma befattning ute på arbetsförmedlingens sida igen?! Visst är det väl konstigt? Nej jag ska inte byta jobb, vad jag vet idag i alla fall, men man måste ju få kolla smiley

Ska under helgen ta mig en riktig funderare på hur jag vill ha det i framtiden. Vad är värt att göra, hur kan man göra, vad vill JAG göra? Givetvis ska vi på Arvika Márten också, lördagen blir det nog, för på söndagen har L och jag kurs igen. smiley

Näpp, nu är det dags att lyssna lite mer på min bok!

Ha en god kväll!