Började dagen med att stiga upp, plocka ihop min väska och åka ner till badhuset för att simma, löste årskort 650 kronor, vilket arbetsgivaren står för hälften, bra väl? Simmade 1000 meter, det tog ca 30 minuter vilket ger en snitthastighet på 2 km i timmen, inte fort och jag räknade ut att om jag skulle simma till jobbet vilket är 27 km, skulle det ta 13 och en halv timme, inte stor idé att ge sig iväg då inte smiley Nåja, simmande var skönt i alla fall. Solade sen en halvtimme. Gjorde mig iordning, visserligen hade jag glömt hårborsten hemma och ni kan ju gissa hur mitt risiga/lockiga hår såg under dagen smiley Åkte sen på kurs i Karlstad. Grundorskasanalys, spännande, inga nyheter visserligen, men bra med lite upprepning.

Fick telefonsamtal under slutet av dagen, tråkiga nyheter från jobbet, Stora O:s maskin som han jobbar på läggs i malpåse, ganska omgående. Han hade fått beskedet tidigare på dagen och åkt hem, ganska bedrövad, jag hastade hem när kursen var slut och vi pratade lite, och han stack i väg tillbaka till jobbet för att delta i informationsmöte med sin personal. Det är min hjälte det smiley, som står trots egen bedrövelse och möter personalen i en jobbig situation.

Tanken var att vi skulle på kurs, Stine och jag i kväll, Men A-M är fortfarande sjuk, så kursen är inställd även idag, tråkigt, men det kommer väl fler onsdagar.

Nu ska jag hämta Lilla O vid bussen.