Mumma, köpte cocosfett idag, och gjorde en ostkaka när jag kom hem, Keso, philadelphiaost, ägg, grädde, lite cocosfett och en gnutta vanilj, mumma med hallongrädde!
Har faktiskt saknat nåt ”godis” inte för sötsugets skull, för det känner jag inte av, men just det där att ta nåt gott till kaffet. Iofs så funkar det med en babymelost, en skinkskiva eller några oliver lika bra, men det blir nåt visst med att lägga upp mumma på en tallrik och ha på lite grädde smiley

Idag är iaf K hemma, och jag har precis hjälpt henne att klippa lugg! Jag som kanppt kan hålla i en sax på rätt sätt, men jag klippte henne som en golden, och hon blev helt okey. Visserligen inte så stor skillnad när man tar en halv centimeter, men ändå, känslan av att ha gjort något finns ju ändå där!

Lilla O är kvar i stan även idag, han leker med L smiley Kompisar, javisst, men lite gulligt är det faktiskt!

I går när jag inte hade annat att göra än agg strosa sunt med mina hundar, missade jag ett möte med gruppen runt bygdewebben… Är det första tecknet på att man är förvirrad? Att man glömmer viktiga möten? Kanske. Jo jag är förvirrad, ingenting stämmer riktigt för mig, har inte riktigt struktur på skare och ting,och det hänger en massa grejer lösa i luften känns det som. Men det blir kanske bra. smiley Vet bara att jag kommer att stå på mig! Tigern har vaknat!