Vissa nätter är det hopplöst, de kommer smygande på mig, mardrömmarna smiley Vet inte riktigt varifrån och varför, men vaknar badande i kallsvett, och med bultande hjärta. I natt drömde jag om att jag på något vis var delaktig i gömmandet av fler döda människor, mördade… Vet inte vilka, eller varför, men det var otäckt. När jag vaknar så, behövs en cig, så en nattlig rök, med bultande hjärta pga rädsla från drömmarna, får man då ta till, och jag röker ju utomhus, så lite pirrigt blir det. Ofta blir det extra svårt att sedan somna om, då man helst inte vill hamna i samma händelseförlopp igen. En sån natt har jag alltså haft i natt.

Kan det vara en föraning om att något är på gång? det stod i mitt horoskop igår: ”Skytten är just nu bestämd och målinriktad och har lätt att ta egna initiativ. I ett speciellt sammanhang bör du dock försöka hålla igen lite”

Ja något är nog på gång, sen är ju frågan om det är på det privata, idella eller arbetsmässiga planet? Ja det terstår att se, ett förvirrat tillstånd råder, i alla fall arbetsmässigt just nu…

Mardrömmar även där kanske?

Have a nice day!