Sitter ensam i mitt kök, med tre utslitna hundar på köksgolvet. Vi har knallat runt tjärnet idag, orkar liksom inte se fler trattkantareller just nu, så det får bli vägen ett tag.

Mötte ganska omgående A-M och fick följe en bit, alltid lika kul att prata med henne, synd att vi inte har mer tid. Hundarna fick springa med Bosse på gärdet och det var KUUL! smiley Fortsatte sen konversationen med A-M via några sms efter att vi delat oss igen. En älg stod och glodde på oss en lång stund på ett gärde, hundarna var inte ett dugg intresserade, han stod ju still?! Pratade sedan med några grannar som var ute i sina trädgårdar, och mötte min bror. Promenaden tog i runda slängar nästan två timmar. Skönt!

Ensam, ja det är vi eller ensamna heter det i pluralis väl? Har aldrig varit speciellt slängd på svensk grammatik, fast jag vet hur man skriver (tror jag) I alla fall, ensamna är vi, M är på elevhemmet, Lilla O tillbringar kvällen och för den delen natten hos kompisen A och K missade bussen hem, så hon sover hos M på elevhemmet. Kan ju iofs vara skönt att komma i säng och få somna ostört, utan tassande tonåringar som har hela livets alla frågor att ställa när mamman är som tröttast smiley Det är ju en dag i morron också.

Har lite funderingar kring det här med min diet, jag vet att många är skeptiska, hur mycket stryk tar kroppen av detta ”konstiga” sätt att äta? osv osv, men jag mår bra, nu! Räcke inte det, att kilona sen rasar, borde ju ge nån vink om att det fungrar som viktminskningsmetod, hur man sen ”slutar” gå ner i vikt, utan att försvinna, det vet jag inte, men det får voi ta när vi kommer dit, eller hur? Borde finns idé att prova, även för fler, om man provat allt vill säga, och har tålamod, samt bara vill äta det som är gott! För det är det! smiley

Grunderna är finns här:

LCHF på 3 minuter. källa: www.kostdoktorn.se

Ha det gott, nu ska jag skicka iväg mina räkningar i cyberspace!