Dags att kliva in i ekorrhjulet igen, jobba, äta, sova, jobba, äta, sova, jobba fem sådana cykler innan helgen återigen tronar. Nåja ingen idé att gnälla, jag har ju en bra försörjning. smiley

Stora O är på väg att bli förkyld, vilket innebär, att han blir sjuk, ni vet ju hur karlar är när de har en riktig förkylning smiley Själv är jag frisk som en nötkärna, nja, har lite svårt att få magen i balans, men det är väl fibrerna som fattas, och det gäller att träna tarmarna… Usch nu blev det bajsprat smiley Nåja, kilona rasar, och jag mår bra, ingen huvudvärk senaste veckorna, inga hungerkänslor, inget sug framförallt.

Lilla O har fått Hampafrön av kompisens mamma, hon håller på med Living food, nån som vet om det är tillåtet att odal detta? Jag vet inte, låter som nåt narkotika aktigt, men jag får väl kolla upp det.

Nej nu är det dags att hoppa i duschen, det är verkligen behövligt!

Ha en bra dag, och en av fördelarna med ekorrhjul är att man inte riskerar att springa vilse, men det kanske är detta jag saknar…