Ja, en halvt sömnlös natt har gått, Lilla O har varit ute med kompisar och de skulle åka till Forshaga, var det sista jag hörde, kompisen H har ju körkort och lånar mammas bil. Jättekul att han har körkort och att de kan åka, men jag blir ju sjuk av oro. Ligger nästan och väntar på att telefonen ska ringa och någon ska tala om att det hänt nåt… ”sjukt” jag vet! Det kom ett sms i natt i alla fall ”Sover hos H” vilket är bra, då vet jag i alla fall att inget har hänt, när inte skorna står där de brukar på morron.

M kom hem ganska sent också, från sin Stockholmstripp, pratade inte med henne hade lagt mig för länge sen… Får väl höra idag hur hon haft det.

Annars är det en härlig morgon, inte speciellt kallt, solen skiner och heller inte lika blåsigt som det var igårkväll:O) Blir nog ytterligare en skogstur med svamp i siktet i dag.

Nu är morronkaffet klart, så jag ska ängan mig åt det, ska sätta mig i uterummet bland mina blommor. Det är ljuvligt därute nu!

Ha en fin dag!