Så var helgen i det närmaste slut smiley Helgerna går så ofantligt fort,och det är ett ekorrhjul vi springer i känner jag, när kommer det att stanna. Orkar man hålla sig fast, eller kommer jag att ramla av, kanske hoppa av??

Eftermiddagen var vi på fotboll, Dam div fem, förlust för Värmskog, med 7-1, men de mötte serievinnarna och vsk är sist. Hoppas de orkar hålla i tjejerna så att vi får ett damlag även nästa säsong.

Har nu skördat mina bönor, förvällt dem och stoppat i frysen, rensat och förvällt halva kassen svamp, resten gav jag till sommargrannen mitt emot. Ska ha en Papperskasse med mig till jobbet i morrn också. Har packat tre pelargonsticklingar som ska skickas i morrn, och skulle behöva betala räkningar… Det gör jag i morrn.

Mamma har idag åkt till Sicilien, det låter väl skönt,jag skulle också vilja åka,men jag är för rastlös, skulle nog bara klara några dagar, sen vill jag göra nästa grej!

Funderingen kvarstår, hur f-n kommer man ur ekorrhjulet?