Lördagseftermiddagen slutade i svampskogen, precis som jag trodde i morse. En kasse trattisar med hem smiley De ska levereras på jobbet på måndag, står nu i en papperskasse ute på verandan.

Hemma igen, lagades middag, bara jag och Stora O hemma, så det blev några kräftor med kall majonässås till förätt, och Filé Oscar till varmrätt, ett glas vin till detta och gissa vilke som blev proppmätta. Levande ljus och bara vi två, himla mysigt smiley

Lilla O kom hem och åt resterna, och nu är väl Stora O på väg mot tv:n, varför är jag inte förvånad? Nåja, sj sitter jag ju vid datorn och har skickat ut vinnar mail till de som vunnit veckans auktioner på tradera, ytterligare tre pelargoner sålda. Nu börjar suget att mättas, så det får bli fler till våren smiley

Kursen då, jo en mycket trevlig grupp, och de är duktiga, kanske är det för enkla moment för dem? men vi får väl öka på svårigheterna så småningom.

Fotbollen, VSK förlorade med 0-1 men det var en bra match!

Dags att utfodra 3 hungriga hundar! Natti!