Laddar med en kopp kaffe inför dagens övningar.

Först är det dags för kurstillfälle två, allmänlydnadskurs, som jag och L har på brukshundklubben, mellan 10 och 12. Direkt efter kursen, styr jag Volvon mot Liljevallen, för att se säsongens sista div 6 match. Lilla O spelar och det vet ni ju att jag gillar se min son spela smiley

Stora O sitter mitt emot mig, vid den andra datorn och drar i sig en kolhydratbomb, kall pizza och Juice smiley Hur nyttigt på en skala? Själv ska jag dra ihop en omelett, med taco köttfärs från gårdagen och ost! Mumma!

M har åkt med svägerskan J på Expo, make-up och hudvård tror jag, i stockholm, så henne fick jag bara ha hemma några timmar smiley Men hon kommer hem i kväll.

Lördagseftermiddagen, kommer säkerligen att sluta i svampskogen om jag känner mig själv rätt, men det återkommer jag om.

Har beställt ett par stövlar och en väska från www.have2have.se

Blir nog bra i höstrusket, eller vad tror ni… Skinnväska på Flutingen på Gruvön kanske inte är det allra smartaste, med tanken på lukten, men jag är väl på fler ställen än på jobbet!