Hemskt av mig att känna så eller? Nej, det är skönt när arbetsveckan är slut, och man kan ägna sig åt sitt eget och familj.

Nu har vi ätit (nästan) obligatorisk tacobuffé, inga nachos för mig, LCHF ni vet, stekte några zucciniskivor i smör och smälte ost till detta, sen köttfärs och alla tillbehör, inkl cream fraiche och guacamole, mumma! Att jag druckit ett glas rödvin till gör ju inte saken sämre smiley Känner att orken är på väg att ta slut, konstigt att man blir så trött av ett enda glas… Eller kan det bero på hela veckans jobb?

Ska i alla fall upp i morrn bitti, kursdags och den börjar 10, ska försöka få till planeringen före också, alltså finplaneringen. Vi brukar göra den snabbt tillsammans jag och L införvarje tillfälle. Hoppas vi får lika fint väder som sist!

Vi hörs säkert fler gånger innan helgen är slut!