Hann med en tur i skogen, hittade några liter trattkantareller efter vägen, trots att jag gick där det inte ska finnas några smiley Bara ett par liter, M på jobbet ska få dem.

Skulle behöva städa, men det är så tråkigt, speciellt när Stora O mest tillbringar sin lediga tid framför avsnit efter avsnitt av diverse serier på DVD, just nu är det LOST, som han sträcktittar på… Han kunde ju faktiskt se att det behöver tas en disk emellanåt, eller varför inte se att dammsugaren kan behöva lite motion. smiley Jag tycker nog faktiskt att jag har in fulla rätt att bli lite sur! Ska prova köra den hårda stilen, inte mesa och säga ”oj va mycket disk det är”, utan istället säga: ”Du diskar!” eller ”Jag tycker att du ska dammsuga, nu!” Tror ni att jag blir populär då? Det brukar sluta med att han är uppretad och då, då städar han!

Nu är det en tvätt som står på tur, sen blir det kvällskiss med hundar och sängen!