Och inte bara det, jag känner mig piggare, mindra gasig och mår bra. Vägdag idag i alla fall, 67,6 stod vågen på nu på morronen. Ett delmål snart nått, 65 kilosgränsen.

Pratade med kompisen A härom kvällen, vi ska gemensamt planera nån form av tjejträffar. Har lite ideer om att fäörsöka få till något som ger oss kvinnor/tjejer lite egnetid med innehåll, alltså inte bara träffas och dricka vin utan lägga till något vettigt, exempelvis en föreläsning eller en förevisning av något slag. Har fått lite förslag, egenvård kroppen, living food, tonårsproblem, trädgård etc etc. Att göra det som en stafett, att exempelvis två börjar och anordnar träff, och sen skcikar stafettpinnen vidare till nästa två. Låter väl inte så dumt eller?

Ska definitivt kontakta Värmlands fotbollsförbund idag, nu är jag trött på deras himla knövlande, får ingen rätsida på problematiken med våra diciplinärenden och ändrat matchresultat. Jag blir så trött. Man ska inte när man är en lite klubb, behöva ha kontroll på att ett länsförbund sköter sina rutinärenden på riktigt sätt, de ska ha rutiner som är tillräckligt bra, för att man ska kunna känna sig trygg med dessa.

Nej, nu är det dags för kaffetår, och sen börjar dagen!

Carpe Diem!