Onsdag morgon, ska egentligen betyda badhus och solarietid, men… Ska på kurs hela dagen idag, så det fick bli en lite sovmorgon istället. Låg faktiskt kvar i sängen hela 30 minuter extra smiley Har lite svårt att sova, när Stora O:s klocka ringer före min? Varför?, jo klockradion ger inte bara signal att det är dags för tvåbenta att gå upp utan också tre fyrbenta vänner börjar röra på sig, och går inte matte upp, så väcker man henne smiley Så lagom roligt när man tänkt sova lite längre än vanligt. Indra har en viss förkärlek att hoppa upp på mig med framtassarna i sängen, och sen bara står hon så tills jag endera går upp eller schasar ner henne, går jag inte upp upprepas proceduren ungefär var tredje minut smiley Lagom irriterande kan jag lova. Så vem behöver klockradio?

Barna, 13 och 16 sak på friluftsdag idag, så de ska göra matsäck innan de sticker, som tur är fick de också lite sovmorgon, de ska åka med kompisens mamma in till stan, voh det ger dem ju lite tidsmarginaler för att hinna fixa ovan nämda matsäck!

Känner att det är en förkylning på gång, och nyser som en galning. Brukar inte bli så himskans förkyld, och det beror nog på rökningen, ja jag vet, säger mot alla normala, men så upplever jag det. Har fakttiskt inte många sjukdagar på ett år, och det är väl heller inget att sträva efter smiley

Kursen idag då? Jo ”Heta arbeten” vilket innebär kurs i att ha koll på brandsäkerhet vid svetsning skärning och normal verksamhet. Anser att om mna har ansvar för att tillsätta de brandvaktsjobb som behövs vid exempelvis storstopp, så bör man veta vad det innebär?! Har ett gammalt certifikat sen tidigare, men detta gäller bara i fem år och nu var det dags att förnya det.

Ska förresten på en kurs till, ikväll, Stine och jag drar till brukshundklubben efter jobbet och jobbar lite tävlingslydnad. Har väl inte tränat så där kopiöst mycket, men några enkla övningar har vi lyckats göra under veckan. Färdigtorkad lever har vi i alla fall smiley