Slutade tidigt idag, åkte direkt hem efter kursen som sutade redan kl 14.10. Hemma tog jag en lång tur i skogen, med en stor påse trattkantareller som resultat med mig hem smiley Har nu rensat dessa och de ligger på tork.

Åkte till brukshundklubben efter att ha satt K i arbete med att fixa mat till resten av familjen. Väl framme, lite sen, var det ingen där som jag kände igen smiley Ringde AM när klockan var halv sju, och hon låg hemma i en redig förkylning, hon hade ringt och ställt in kursen, men glömt bort mig smiley Jaha, bara att träna lite själv, och sen åka hem igen. Mycket bilåkande blev det och efter att ha mött 3 ! Polisbilar på lilla vägen mellan klubben och hemma, så kräktes Stine i bilen, så jag fick städa den när jag kom hem.

Har nu som sagt rensat alla de trattisar jag plockade idag, och har en diffus smärta i ryggen, det är jättejobbigt att stå vid bänken, men den är borta i morrn, bara jag får sova… *zzz*

Ha en fortsatt trevlig kväll, vänner!