Jo det kan man väl kalla mig, har en viss passion för att läsa om olika saker, allt som just för tillfället känns relevant. Jag har i mina bokgömmor böcker om:

Hästar av alla de slag, Som maldes igenom, inte som tonårig hästtjej utan när jag och syster yster skaffade häst tillsammans på äödre dar (22 :O))

Graviditet, Förlossningar och Barnuppfostran, Anna Wahlgrens bok är min favorit, men även annat som iofs även härstammar i min ursprungliga utbildning, finns i hyllan.

Statsskick och samhällskunskap, Inhandlade i samband med dagisstart och partibildande

Hundar, i synnerhet Golden Retriever: Jo det blev ju några efter Goldisar efter gamla blandrasen

Hunduppfödning, En passion som visat sig svår att få till iom att vi bägge jobbar dagtid, men nån gång ska det väl gå att få till igen smiley

GI-metoder, Japp en nyck, jag vet, har väl aldrig ätit GI fullt ut men en massa rolig läsning och vetande gav det mig, smat en hel del roliga recept.

Kokböcker, Har hur många som helst, älskar bilderna och när det är lite svåra recept, har faktiskt lagat till något ur varje bok.

Pelargoner, Jo den passionen är stark, och det finns inte så många, böcker alltså, men jag har de flesta.

LCHF-diet, Ja det kom två böcker idag, ”Ät dig ner i vikt” och ”GI-noll” av Sten Sture Skaldeman, jo han heter faktiskt så, bara namnet säger ju att han är läsvärd… smiley

Sen finns en massa skönlitteratur i mitt huvud, jag lyssnar ju gärna på talböcker i min MP3 som egentligen är min mobiltelefon, detta med MP3 och talböcker är en uppfinning som passar mig alldeles utmärkt, gillar att lyssna, hellre en bra bok i örat än rörliga bilder på dumburken smiley

Frågan är vad som kommer härnäst?