Så var arbetsveckan slut och helgen har rivstartat. Började ledigheten med att ta hand om en halv tjur, 110 kilo nötkött, rätt ner i frysen! Gött! Stod och malde köttfärs och la i påsar till kl 1 i natt smiley

Lördagmorgonen, var lite seg, trött efter nattes styckning, och en lång arbetsvecka. När vi vaknat till var det dags att åka till Arvika, Lilla O skjöt upp sina sista skjutprov för jägarexamen, och det klarade han med galans, Så nu är han nybakad jägare! GRATTIS!

Efter skjutningen var det dags för fotbollsmatch, borta med div 6 laget mot Hillringsberg, vinst med 4-1 för Värmskog! Kul, nu klarar de sig kvar i Div 6 nästa år också, efetr visst strul med matchresultat och annat!

Hemma igen, tog jag en tur i skogen med mina hundar, en påse i fickan, i fall några svampar kommer i min väg, och det gjorde det, en hel kasse till smiley Nu ligger de på bänken på tork!

Nu en härlig middag, bestående av Ryggbiff med vitlökssmör, kantarellsås, mozarellaost och sallad samt ett glas rött, senare, kommer nog sömnen snart smygande, ska kolla mina auktioner på tradera bara, har sålt ytterligare några sticklingar. Inte blir man rik, men det blir bättre plats för de jag har kvar att övervintra!

/L!