Ja, idag blev det en smootie till frukost, en smootie gjord på långfil, grädde, hallon och linfrön. Att äta fil eller youghurt utan socker är nästan det svåraste med den här typen av mat. Jag är ju normalt en sockerråtta smiley Grädden gör att det blir lite sött, och hallonen ger lite syrlighet, så det är helt okey. Linfröna behöver jag för att hålla magen vid liv, kan lätt bli förstoppning annars smiley

Vågen då, jo 68,5, så några hekto ytterligare i rätt riktning. Stora O däremot, som äter min mat plus kolhydrater, går sakta men säkert åt andra hållet smiley Men jag varnade honom!

Inga stora händelser på gång idag, har tänkt hinna ut i skogen i kväll, så jag tänkte inte bli sen hem från jobbet, men det vet man aldrig. Några trattisar till, har jag tänkt få till smiley

Bara 5 plusgrader ute, och det är nog dags att plocka in pellisarna snart, i alla fall flytta över dem till uterummet… Sen återstår att få plats med dem i källarn, men det ska väl gå. smiley

Nu är det dags för duschen, ha en bra dag allihop!

KRAM!