Ja, så mycket mer än det lev det inte av mina badhusplaner idag smiley Stora O har en provkörning idag och skulle tydligen åka tidigare till jobbet idag, synd att han ”glömde” tala om detta. Att han skulle ha provkörningar, visste jag iofs om, men att han skulle åka tidigare hade han glömt att tala om. Nåja, det blir inte alltid som man tänkt, och det får väl bli väl… Nästa vecka kanske smiley

Kaffet han kokat smakar bra i alla fall, och det blir ju egentid ändå, visserligen tillsammans med barna, men det får väl duga. Jag får ju åka ensam i bilen iaf…

Inte konstigt men blir besviken ibland, jag avskyr att vara förberedd på något som sen plötsligt inte blir av.

Ska till L efter jobbet, vi ska planera kursen som drar igång på söndag, och det ger mig ju lite egentid, det också. Men men…..

Om det inte va så himla mörkt på morron, skulle jag kunna ta en tur i skogen, före jobbet, men ungarna ska med bussen, och är bara mamman hemma så sköter mamman all markservicen smiley