Dagen har varit minst sagt stimulerande. Fick gå in lite i min gamla roll, Hygien-Lotta! Ja jag vet att jag inte ska skriva om jobbet, men får man en kick av nåt och känner sig positiv, så måste man ju kunna skriva om det smiley Har i alla fall lotsat runt vår externa revisor idag, och visat runt vår rena fina arbetsplats. Man blir stolt och framförallt blir man så glad när alla man träffar är postiva till att man kommer. Det värmer i hjärtat!

Efter jobbet, åkte jag hem till L för att planera vår kurs, som drar igång på söndag. Detta gick också bra och L:s lille som F är så himla gullig!

Efter besöket hos L, var det handling på dagordningen, sen hem och utfodra ungar, K och Lilla O samt Lilla O:s kompis A, Kall grillad kyckling med bröd och ost, smaskens, nåja jag åt inget bröd men grillad kyckling är gott även utan bröd!

Resten av kvällen har ägnats åt att diska, dammsuga och plocka undan lite, en tvätt har åkt in i maskinen också, det tar på tvättberget, men det är långt kvar till botten om man säger så….

Nu har jag lite ont i magen, på nåt diffust sätt, och hoppas inte jag får magsjuka smiley Avskyr magsjuka… Men det är säkert bara att jag är trög, man kan bli det av den nya kosten. Apropå kosten så har jag strikt ätit enligt LCHF i 3 veckor nu och jag mår bra, känner mig mindre uppblåst, lättare i kroppen, lite småkramper i benen, men det kan man ha, och framför allt, vikten går åt rätt håll :O) Vägdag i morgon (och bara för att jag skriver så här, så har jag säkert gått upp igen… men men) det ska i alla fall bli kul att se om nåt hekto till är borta, det känns så.

Nej nu är det sovdags!

Natti!