Oj vad helgerna går fort, hinner inte hälften av det jag tänkt mig göra smiley Dopet igår var ju inplanerat sen länge, och dagens fotbollsmatch. Egentligen är jag inte så fotbollsintresserad som det kanske verkar, men jag tycker det är roligt att se lilla O spela smiley och idag är det div 7 match mot Slottsbron 2.

Hade tänkt gå och hämta de trattisar jag lämnade som små knytt förra helgen, de vill ha på jobbet, hade även tänkt skörda lite bönor och förvälla för frysen, chili har jag en del som är klar också, och de ska jag frysa i små bitar, det ska tydligen funka. Chiliplantorna kan man sedan övervintra, på ungefär samma sätt som pelargonerna, och det ska bli spännande smiley

Har lyckats få 7 sticklingar sålda på tradera också, så än är inte pelargonsaäsongen slut, kanske kan jag få tillbaka lite av alla de hundratals kronor jag lagt ner på egna sticklingar…

Måste bara få tacka J för den fina kommentaren till gårdagens inlägg, ingen har kallat mig vacker förrut smiley Jag är nöjd med min insats, tro inget annat, men kanske lite sorgsen. Lite sorgsen över att ha förstört min röst med tjära och nikotin, det låter inte som för 10 år sen om man säger så… Åldern tar säkert också ut sin rätt. Men M finns ju och hon får ta över från nu… Det har jag sagt förrut…

Ha det bra allihop, nu är det dags att få på kläder!