Idag har det varit dop, dop för Neo Carl Folke. En mycket fin tillställning, med mycket sång och musik, vackra människor och trevligt umgänge efteråt.

M och jag sjöng, M tre sånger, helt ljuvligt, jag är så stolt över min unge, och med all rätt! Lilla O spelade till, också det är jag väldigt stolt över. Min egen insats då, jo den ”dög” för att citera någon närstående smiley K var dopfotograf och Stora O själva ryggraden i den Anderson-Widinska familjen, så vi hade en liten uppgift allihop!

Blog Image

Vackert par och ljuvlig unge, eller hur?!smiley

Nu är det lördagkväll, och M har dragit tillbaka till stan, K sitter vid en dator och spelar Sims, Stora O tittar på ”Lost” och lilla O är på sundet. Endast mamman är vaken…. Nej skämt åsido, efter att ha sjungit på dop, minglat med släkt och vänner, skickatvinnarmejl till pelargonköpare, lagat mat, plockat päron och tränat klicker med Stine, så känner jag mig faktiskt ganska nöjd. Kommer säkert bara att drälla framför datorn nån timme, och sen stupa i säng *zzzz* Jag var ju som sagt va uppe före 6 i morse….

Vi höres, Keep Cool