Dagen har förflutit som vanligt på jobbet, med en skillnad vi har förberett inför vårt 40-årsjubileum i morgon, öppet hus med tårta och kaffe, utställning av foton och produkter ska det bli, spännande att få göra något lite annorlunda smiley

När vi kom hem, åkte lilla O och jag ner till MK och tränade lite på sången som skall sjungas på N:s dop på lördag, vi höjde den någon tonart och det låter nog okey, okey för att vara tant i alla fall, för det är jag nu, i alla fall min röst! Det är ju faktiskt så, att jag insett att jag har rökt sönder mina lungor och mina stämband, och det är bara att gilla läget… under de 9 månader jag var rökfri under förra året, kunde jag inte alls sjunga, det blev helt fel med andningen smiley

Nu har jag lagat köttfärslåda och bjudit min familj på, bara fett och proteiner, inga kolhydrater, om det var uppskattat? Nja, det verkade som om de ätit godare mat… men men, jag fick en matlåda till i morrn i alla fall smiley

Vägdag idag, 68,8 kilo, ytterligare några hekot i rätt riktining! Målet? Nja, först 65, sen får vi se, att jag inte känner mig uppblåst och svullen räcker egentligen. smiley Sen kan man ju iofs bli uppsvullen av andra orsaker nån gång i månaden, men det är ju helt normalt, fast man är tant…

Klockan är nu 20 i nio och jag skulle helst av allt gå och lägga mig, men jag ska kolla om det är några blommor som behöver vatten först.

Natti!