Så har vi startat kurs då, både den jag själv ska ha tillsammans med Linda, och den jag ska gå med Stine. Jättetrevliga kursdeltagare i bägge grupperna och det blir nog jättebra kurser bägge två smiley

Men vi tar väl dagen från början, jag var ju å badhuset i morse också, simmade 800 meter först, solade 20 minuter och tog hand om mig själv före jobbet. Stora O var hemma och skötte markservicen, hundar och ungar som skulle till skolan! Gud så skönt med lite egentid smiley

Jobbade sen, nästan hela dagen, var ju lite sen på morron, nåja fem minuter flex… och slutade i tid, för att hinna hem och hämta hund, innan kursen startade.

Hade en liten samling med min egen grupp först, vi gick igenom lite mål och tankar med kursen, vardagslydnad och de fick skriva upp lite vad de förväntar sig, och vilka moment ur allmänlydnadspasset de helst vill genomföra. Trevliga tjejer allihop!

Sen var det dags för mitt eget kursande, kurs var länge sen jag gick, och det känns som en sluten cirkel, tillbaka hos samma instruktör som jag en gång startade hos smiley A-M. Stine skall nu får en massa social träning, och jag ska försöka köra klicker på henne, detta är helt nytt för mig, tur att M har en som jag nu lånar! Stine var till en början lite skeptisk, och tyckte väl att det var väl många hundar och människor runt omkring henne, men får man bara va med matte som har fickorna fulla av nytorkad lever, då står man ut med det mesta, och hon är så otroligt enkel och lättlärd. Kursen är en kurs med tävlinsinriktning, och om vi kommer ut på tävling återstår att se, men kul är det! smiley

Nu återstår bara sömn, för att jag ska orka en dag till i morron.

Natti!smiley