Det är faktikt så, vi lever i ett svamphelvete, och just nu har det en lite mysko doft av lever också :O)

Ahh, jag får ta det från början…

Jag plockade ju ett antal kilo trattkantareller under helgen, vilka jag rensade under gårdagskvällen. Nu var det så att jag orkade inte rensa riktigt alla, så jag la tillbaka kanske två kilo på en tidning, nja två tidningar var det, blöta, riktigt blöta svampar. Jag hör till den skara som inte borstar och petar mina svampar rena utan jag läggar dem i diskhon i vatten och tvättar av dem, vilket är mycket smidigt, om man ska förvälla alltså. Ska man torka var det ingen hit kan jag lova. I morse fick jag byta ut den totalt nedblötta tidningen mot en torr, och när jag kom hem hade jag en helvetisk svampodör i huset, och svmparna såg nte fina ut, troligtvis har de blivit lite väl övervätskade… Nåja, kasta är ju hemskt men det gick inte att göra annat och det finns ju fler i skogen…. Svamphelvetet var väck!

Inte nog med denna odör, kom plötsligt på att kursen börjar på onsdag, och gott godis i massor är ett måste, ut och rotade i min ”viltfrys” Visste att nånstans bland klövar blod och fåglar ska där ligga en frusen lever. Fick fram den och in med den i huset. Av vissa skäl, tex storleken och formen på en frusen lever fk jag inte på några villkor ner den i en gryta, så det fick bli långpannan. Nu vesade det sig att jag frusit levern inlindad i papper med en plastkasse runt, vilket inte var smart, för pappret satt som om det var limmat! Fick helt sonika stoppa in hela klumpen i ugnen som den var. Nu ligger den där efter att jag petat bort pappret, i folie på svag värme och sänder ut en odör som inte är av denna värld, om man inte gillar lever vill säga… Ska snart ta ut den och dela i småbitar, och sen har jag världens smaskigaste hundgodis smiley

Blir nog en populär matte och fröken!