Måndag morron igen…

Ibland undrar man, var tar tiden vägen? Tiillbringar min mesta tid, på jobbet faktiskt smiley Vilket inte alltid känns som det ultimata, men det är väl så för de flesta antar jag.

Har i alla fall under helgen hunnit med att plocka 7 kilo trattkantareller, och ändå är det precis i början av säsongen smiley Fick också en förfrågan om att köpa en halv tjur, och det säger man inte nej till. Känner mig rik, nu när frysen är på väg att bli full, då vet man att man inte svälter ihjäl i alla fall smiley

Hjälpte också Brorsan att greja till ett webbhotell till friskolan, så inom kort kommer det att finnas nya sidor på liljenasfriskola.se

Min brorsa är ju dykare och han visade mig en sida med lite dykarbilder från dyk han deltagit i www.gruvdykarn.org Kika gärna, det ser fantastiskt ut när de går ner i gamla gruvor.

Denna vecka serveras inget salladsalternativ på jobbet, så idag får det bli matlåda. Får kolla läget sen vad som går att äta eller inte, för svälta tänker jag inte göra!