Så var det morgon igen, det är het hopplöst att sova på morron, vaknar med ett oping, idag före 7 ill och med. Är iofs rätt skönt med egentiden som jag får så här på morron, man hinner tänka en del.

Veckan som kommer är lite bokad, mycket på jobbet, både personalbudget som skall tas fram och argumenteras för, 40-årsjubileum och det vanliga. På hemma fronten, är det kursstart på onsdag, övning på sång torsdag, dop på lördag…måste nog försöka klämma in ett extra styrelsemöte med sportklubben också. Fast jag trivs ju när det är fullt upp!

Har uppdaterat hemsidan, med Madde och Nellies lydnadsresultat från igår. Hittade några nya funktioner också på mitt webhotell, bla den här bloggfunktionen. Man kan nu också ladda upp bilder i ett galleri, så alla mina fotade pellisar finns ny i ”nytt” galleri http://pelargoner.landsronningen.com Även lite hundbilder har jag fått dit http://hundar.landsronningen.com smiley

Har eet ilsket rött märke som kliar, på armen dör Lilla O tog bort en fästing på mig igår, hoppas bara att det håller sig så, ibland kan jag var lite överkänslig mot olika typer av bett och stick. Fästingen var den minsta jag sett på länge, såg knappt att det var en fästing, men fast satt den smiley

Nej nu ska jag återgå till min kaffekopp med röd mjölk, och surfa runt lite innan resten av familjen vaknar!