Klockan är bara drygt sju, och det är lördag morgon. Jag älskar faktiskt, hur tokigt det än låter, dessa tidiga helgmornar, då jag kan sitta alldles ensam, med bara tre trötta snosande hundar runt mig på köksgolvet. smiley

Ute är lite grått och mulet, och jag läste att hösten skulle komma på riktigt den här helgen, med ruskväder och regn.

Hur mår jag då?, jo faktum är att jag känner mig lite piggare än bara för några veckor sen. Vilka orsaker det har, ja säg det…

Kanske beror det på att bytet av chef gått relativt smidigt, sorg? Javisst men, gräma sig är inte riktigt min melodi, jag reagerar före, och är sedan oftast klar när förändringen kommer.

Kanske beror det på en annan typ av mat, LCHF, vilket betyder Lågt kolhydratintag, högtfettintag. Framförallt är jag mycket mindre uppbåst i magen och bara det är ju skönt! Vill ni läsa mer om LCHF gå in på www.kostdoktorn.se

Kanske beror det på att jag har en del att bita i framöver, kurs SBK, både som instruktör och som deltagare, snart dags för årsmöte VSK, Börjar simma på onsdag! Ja, det känns bara fint som sagt….

Något som framförallt gläder mig och gör mig trygg, är att det verkar fungera så bra, med K i nya skolan smiley Hon är glad, positiv och härlig! Har blivit en ljus unge igen!

Ha det gott, så länge, nu ska jag hinka i mig några koppar kaffe med röd mjölk!