Ja, så var Ebba och Indra på vift i byn, igen… Vi har staket runt hela gården, ett högt rejält staket, som i stort sett är helt rymningssäkert för Golden retrievrar, nästintill kumlabunker smiley Om man bortser från att det är öppet mot hela sjösidan.

Idag tog sig Indra och Ebba en tur ner där och vips var de på gärdet, innan jag hunnit runt och dit, så var de, spårlöst borta. Bara några fuktiga stråk i daggen på gärdet visade i vilken riktning de tagit sin lilla morrontur smiley

Ebba återkom först, smutsig som en gris! Indra starxt efteråt, knappt blöt på benen?! Frågan är om de har varit på samma ställe, eller så är det som med oss människor, en del har förmågan att alltid smutsa ner sig, andra kan vara rena oavsett vad de gör smiley

Att matte hyser en viss irritation över deras lilla tilltag, behöver man inte tveka om att de förstår. Fast egentligen, vad gör fem minuter race på gärdet, även om det är på grannens gärde? smiley