Så är helgen över igen, för denna gång smiley Jobb står på tapeten även denna vecka.

Söndagen gick åt till att ha kurs, vardagslydnad på brukshundklubben. Ett härligt gäng, och jag trivs verkligen tillsammans med L! Känns även i år som att vi kompletterar varandra.

Efter kursen och div matlagning, blev det en tur till skogen med mina jyckar. Trattkantareller, idag igen! Det finns kopiösa mängder, och det är bara att ta dem med sig hem.

Blog Image

Hittade även lite rödgul trumpetsvamp, nu ligger allihop rensade i korgar för att torka.

Funderar på om man kan sälja dem, om man först torkar dem, lägger dem i fina glasburkar, med ett rött band runt, kanske man kan sälja dem på tradera, som fyndig julkapp?! smiley Borde funka! Men jag blir väl för snål förstås, när vi väl kommer dit.

Ska skicka fem sticklingar idag också. Sålde ju ytterligare 8 stycken under helgen. köpte bara en smiley

Har faktiskt sovit riktigt dåligt i natt, jag brukarnormlt sova hela natten utan avbrott, men vaknade i natt vid 2 tiden, och hade svårt att somna om ordentligt. Vadan detta? Har lite ont, och det kan säkert vara därför. Men det går säkert över! Det brukar det göra! Kom isäng sent också, inte förrens 23, vilket är alldeles försent för mig, mellan 21 och 22 brukar vara mer normalt, men svampen tog sin tid, och paketpackandet!

Nej nu är det dags att steka Ägg och Bacon! Ha en riktigt bra dag!